Kocaeli
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Gündem Antikkapı üretimde kalite ve hijyen standartlarını yükseltti

Antikkapı üretimde kalite ve hijyen standartlarını yükseltti

Büyükşehir iştiraki Antikkapı A.Ş., üretim ağını Hızır 41 Afet Mutfağına taşıdı. Şirket, gıda güvenliği ve hijyen için düzenli analizler yapıyor.

1 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antikkapı A.Ş., üretim ağını Hızır 41 Afet Mutfağına taşıyarak hizmet kalitesini artırdı.

Düzenli gıda kontrolleri yapılıyor

Antikkapı tesislerinde gıda güvenliği ve hijyen analizleri gerçekleştiriliyor. Personel, ekipman ve su kalitesi düzenli olarak denetleniyor.

Numune testleri uygulanıyor

Üretilen yemeklerden günlük şahit numuneler alınıyor. Örnekler özel laboratuvarlarda steril koşullarda inceleniyor.

Hijyen bariyeri sistemi kuruldu

Hızır 41 Afet Mutfağı girişine hijyen bariyeri yerleştirildi. Tüm personel ve ziyaretçiler bu sistemden geçerek içeri giriyor.

Kalite standartları yükseltildi

Gıda güvenliği uygulamaları sürekli kontrol ediliyor. Üretimden servise kadar tüm süreçler uzman ekiplerce denetleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *